On veruje da će te informacije veoma brzo biti potvrđene

Član Predsedništva BiH Milorad Dodik najavio je interesantno otkriće narednih meseci, istaknuvši da ovih dana otkrivaju da neki koji su uhapšeni, jer pripadaju narkokartelima u Republici Srpskoj, tvrde da su SDS-u i opoziciji davali ogroman novac za izbore 2018. godine.

- Biće to interesantno otkriće narednih meseci... Imali smo indicije koje su se pokazale tačnim, oni koji su se ranije hvalili da su davali velike doprinose SDS-u, tri miliona, a nešto su pominjali i da su davali PDP-u - rekao je Dodik za Nezavisne novine.

On veruje da će te informacije veoma brzo biti potvrđene pa neka demantuje SDS, odnosno Mirko Šarović, čiji je snimak pomenuo kako, dok čeka rezultate SDS-a, sedi s ljudima koji su višestruke ubice, a danas su na poternicama Interpola.

- Ima u SDS-u poštenih ljudi. Krivo mi je što ih je na put izdaje zaveo takav ološ koji je spreman da koristi novac od narkotika i koji okuplja ubice oko sebe da bi preuzeli vlast. Na šta bi ličila ova država onda? To je sada problem koji mi imamo. Nemamo mi drugih problema ovde - rekao je Dodik.

Autor: redportal.rs

#Milorad Dodik

#Opozicija

#Republika Srpska