Zvezdane Slavniću, tebe je Zadruga prosvetlila, rekla je voditeljka. 😁

Bivši učesnik Zadruge Zvezdan Slavnić razgovarajući sa voditeljkom Anastasijom Buđić u nedavnom izdanju emisije Pitam za druga na RED TV-u otkrio je šta to zamera Janjušu i s tim u vezi se pohvalio da već godinu dana nije kockao! ☝

Naime, Zvezdan je komentarisao Janjuša kao emotivnog manipulatora i kazao kako smatra da žene kada vide kakav je, mogu same da odluče da li žele da budu sa njim ili ne, pa se dotakao teme svoje bivše žene Ane, sa kojom je bio zajedno u Beloj kuću protekle sezone Zadruge. 📺🤫

- Da li on emotivno manipuliše sa ženama? I u privatnom životu znao je da manipuliše i iskoristi partnerke sa kojima je u vezi zarad neke materijalne koristi - rekla je Anastasija aludirajući na prepiske koje su procurele u medije kroz koje se može videti da Janjuš traži novac od žena koje poznaje i sa kojima je bio, što je ranije objavio Pink.rs.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

- Sa Anom i da ga je zvala da idu da se kockaju, to je jedina stvar koju ću ga pitati i koju mu zameram, za ovo ostalo, okej, neka bude i to, ali mislim, žene ako znaju da je takav, što mu prilazite - zapitao se Zvezdan i dodao:

- Hvala bogu, evo, godinu dana nisam prišao toj kocki i mogu da se pohvalim što se toga tiče i znam u kakvom je paklu ako je to sve tačno, što ti govoriš, nemam ta saznanja!

- Kad mi se ovo završilo, ja sam se odvojio od nje i od svega i odjednom sam stao na noge - zaključio je bivši zadrugar.

- Zvezdane Slavniću, tebe je Zadruga prosvetlila - rekla je voditeljka.

IZVOR: YT / RED TV

Autor: K.Đ.