Milan Milošević dao je reč Nenadu Aleksiću Ša kako bi otkrio da li je posumnjao u lojalnost svoje devojke

Nakon emisije ''Elita Specijal'' počeo je ''Pretres sa Milanom Miloševićem'' koji su svi željno čekali, kako bi čuli šta Nenad Aleksić Ša ima da kaže nakon medenog meseca na kom su Miona Jovanović i Stanislav Krofak bili u sklopu zadatka.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku večeri, voditelj Milan Milošević dao je reč Nenadu Aleksiću Ša kako bi otkrio da li je posumnjao u lojalnost svoje devojke Mione Jovanović dok je boravila sa Stanislavom Krofakom na medenom mesecu.

Aleksić je iskakao da je sumnja bila prisutna, ali da je nakon Mioninog povratka ipak poverovao u njenu priču da nije prešla granicu. Međutim, on je istakao da ukoliko ostanu zajedno, neće imati pravo da spomene ime bivšeg partnera.

IZVOR: YT / Zadruga

Voditelj Milan Milošević porazgovarao je sa Mionom Jovanović o njenoj Igri istine sa Stanislavom Krofakom na medenom mesecu.

Miona je dala sve od sebe da opravda ljubomorisanje svog partnera Nenada Aleksća Ša, te je nakon toga reč dobio i njen bivši partner Stanislav Krofak, koji je istakao da je više ne prepoznaje.

Autor: pink.rs