Aneli će se od 7. septembra ponovo naći u Eliti

Bivša učesnica Elite 7 Aneli Ahmić uskoro će se ponovo naći na malim ekranima, ovog puta kao deo nove sezone rijalitija Elita 8, koja startuje u subotu, 7. septembra. Njeno učešće u novoj sezoni rijalitija izazvalo je burne reakcije, naročito od strane njenog bivšeg partnera Asmina Durdžića, sa kojim ima ćerku Noru. 👇

Anelin bivši partner nije podržao njenu odluku da se ponovo vrati u rijaliti, javno je osudio njen potez, nazivajući je željnom popularnosti i optuživši je da zanemaruje njihovu ćerku. On je istakao da, da nije bilo njene kritike prema njemu i njegovoj porodici, dete bi imalo oca koji bi se brinuo o njoj.

Foto: Printscreen YouTube / Pink.rs

- Mogla si ku*vo i u rijaliti, a da me nisi pljuvala to dete bi imalo oca i imalo bi od mene sve, ali ne, ti si pljuvala mene, moju porodicu, ženu koju volim i zato dete nema oca, a ni majku jer je opet ostavljaš, jer si željna popularnosti i sve to ti je važnije od deteta, jedini krivac što je mala ostavljena sama si ti ana*na. Zlo koje koristi dete za rijaliti da manipuliše narod da se sažale jadne ostavljene žene samo zato ti ovo dete služi. Tako si koristila Noru za TikTok snimanje, pa kada ugasiš kameru hoćeš s detetom da se baciš sa terase, nakazo - napisao je Asmin na Instagram storiju, kako prenosi Pink.rs.

Pretpostavlja se da će, kao i tokom prethodne sezone, Noru čuvati Anelina porodica, najverovatnije njena sestra Sita ili majka.

Aneli je na ove Asminove reči samo prosledila snimak sa ćerkom Norom redakciji portala Pink.rs, koji možete pogledati OVDE.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.