Ja počinjem da ga se plašim i preduzeću mere da zaštitim sebe i svoje dete, rekla je Aneli

Drugoplasirana učesnica Elite 7 Aneli Ahmić nedavno je govorila za portal Pink.rs za koji je otkrila da će tražiti zabranu prilaska za bivšeg partnera Asmina zbog toga što ju je opružio da je navodno ubila čoveka, te da je navodno htela sa ćerkom da skoči kroz prozor!

- Šta reći o tati monstrumu? Ja ne znam šta da kažem o tom monstrumu, nije Asmin i nije Alibaba... Takvi su najgori, takvih se treba plašiti. To su ljudi koji su bolesni, koji ne treba da budu na slobodi. Ja počinjem da ga se plašim i preduzeću mere da zaštitim sebe i svoje dete. To što je rekao za ubistvo, da sam htela da se bacim sa detetom... Nora je ulepšala moj život i ona je moj smisao života. Ona je ceo moj svet i tako nešto da kaže osoba sa kojom sam živela tri godine... Ako je to tako, kako je živeo sa ludom ženom? On laže kao i uvek, patološki lažov i monstrum - govorila je ona za pomenuti portal, pa otkrila da li će tražiti zabranu prilaska 👇

- Posle ovoga što sam saznala da je rekao da sam ubila čoveka i da sam htela da se bacim sa terase naravno da ću sve mere da preduzmem.

Detaljnije u videu ispod 👇

IZVOR: YT / Pink.rs

Autor: Redportal.rs / K.Đ.