Evo koje igrače Milojević ima na raspolaganju

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da se plasiraju u Ligu šampiona 4. put od kada se najelitinije takmičenje evropskog fudbala tako zove. Vladan Milojević je personifikacija velikih evropskih uspeha crveno-belih.

I ove sezone je uspeo da pomogne svom klubu, kako kaže, da igra najbolje takmičenje. Novi format Lige šampiona doneo je nove izazove, a srpski predstavnik imaće 8 utakmica.

Nakon ulaska u Ligu šampiona bilo je jasno da će jedan od najboljih stranaca u Srbiji otići. In Bom Hvang potpisao je za Fejnord iz Holandije u transferu vrednom 8.000.000 evra. Ispred uprave kluba stavljen je zadatak da se što pre nađe najbolja moguća zamena.

U poslednjem danu prelaznog roka crveno-beli uspeli su da vrate u klub Nemanju Radonjića i da dovedu Radeta Krunića i Silasa! Veliki posao su uradili u Ljutice Bogdana jer su pomenute igrače stigli da registruju za Ligu šampiona.

Poznat je kompletan spisak igrača na koje Milojević može da računa:

Golmani: Marko Ilić, Omri Glazer, Vuk Draškić i Ivan Guteša.

Odbrana: Uroš Spajić, Milan Rodić, Naser Điga, Stefan Leković, Vanja Drkušić, Jong Vu Seol i Ognjen Mimović.

Sredina: Mirko Ivanić, Rade Krunić, Jovan Šljivić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Timi Maks Elšnik, Dalsio, Felisio Milson, Luka Ilić, Vladimir Lučić, Nikola Knežević, Veljko Milosavljevi*, Nemanja Radonjić, Jegor Prucev i Lazar Jovanović.

Napad: Šerif Endijaje, Piter Olajinka, Silas, Bruno Duarte, Uroš Sremčević i Andrija Maksimović.

Autor: redportal.rs