Bivši NBA igrač u planu da pojača redove crno-belih

Došlo je vreme da KK Partizan pronađe i zamenu za doskorašnjeg kapitena crno-belih i od ovog leta novog asa Barselone Kevina Pantera.

Tražili su crno-beli adekvatna pojačanja, a pored 11 dogovorenih igrača, "parni valjak" je na korak od novog. 12. košarkaša koji će uskoro postati član Partizana!

Reč je o bivšem NBA igraču i po svom stilu igre legitimnom nasledniku Kevina Pantera na poziciji "spot ap" šutera, ali i košarkaša koji je sposoban da pogodi i iz driblinga - kako za sa poludistance, tako i za tri poena.

IZVOR: YT / Cookies & Kareem

Tokom svoje karijere igrao je za Njujork Nikse i Finiks Sanse, a tokom NBA i koledž staža, ima procente preko 40 posto izvan linije za tri poena.

Može se reći da po stilu igre i načinu na koji napada protivničke defanzivce poseduje nešto "panterovski" u sebi. Vrlo lako može da se "zapali" i krene da pogađa u seriji, ali dešava se i da uđe u kontra-ritam... Što je jedna od mana koje ga prate.

Vašington je tipičan kombo-bek i zajedno sa Frenkom Nikilinom, Karlikom Džonsom i Ife Lundbergom, činio bi okosnicu spoljne linije crno-belih, uz srpskog reprezentativca Vanju Marinkoviću.

Autor: espreso.rs