Ovaj novopečeni par mu se DOPADA 🥰

Ekipa portala Pink.rs je razgovarala sa Markom Đedovićem pred gostovanje u emisiji Pitam za druga na Red televiziji. Đedović je, kao i obično, pokazao da je oštar na jeziku, ali i da njegovo oko sve prati, iako nije učesnik nove sezone Elite.

Tvoja svađa sa Asminom u emisiji REDakcija postala je viralna. Je l' ti se javljao Asmin posle onog sukoba?

Jeste, ja s njim lično problem nemam, već s nekim njegovim postupcima. Poslao mi je neke poruke, ali nisam video šta je u pitanju. Mnogo sam umoran ovih dana.

Muvanje Rajačića i Kačavende, kako ti se to čini?

Mislim da će on proći kao Samir. Ne mislim da je to neka ljubav, Milena se malo zabavlja. Interesantno joj je i vraća Jeleni. Šokiralo me je to, dok nisam ukačio o čemu se radi. Ono veče je pokušao tri puta da je poljubi, čudo da ga nije odalamila.

Kako ti deluju Mateja i Aneli?

Preslatki su mi, ali ne zanima me to preterano. Zanimljivi su mi, lepi i zgodni. Meni se to svidelo, čim sam video.

Čuli smo da je Jelena bila intimna sa Ivanom pre ulaska u Elitu 8, kako ti to deluje?

Oboje su mi ogavni, jezivi. On je očajnik, koji patetiše i kuka, a ona vaginalno manipuliše. Mislim da su s pomirili, ali nisu znali kako da saopšte. To je zabava za siromašne. Rajačić je fejk, sad je kao ljubomoran. Izloožio se on mnogo na rijaliti, imao je celo leto da pokaže tu ljubav.

Jelenu je počeo da muva Marko Zec.

Što da ne? Dopisivali su se i napolju, to znam. Rajačić joj nije bio ni u planu. Ovim što su uradili su pokazali da su nula karakteri.

Više pogledajte u videu ⏬

Izvor: Youtube/@PinkrsPortal

Autor: pink.rs