Nisu želeli iste stvari...

Pevačica Kejti Peri progovorila je o svom kratkom razlazu sa glumcem Orlandom Blumom.

Tokom 2016. godine pop pevačica i poznati glumac, koji su prvobitno povezani 2016. godine, rastali su se 2017. godine, a onda pomirili 2018. godine, a onda je 2019. godine usledila veridba,

U intervju u podkastu Call Her Daddy Kejti se osvrnula na ovaj period i otkrila šta ih je ponovo povezalo. Kako kaže, njih dvoje su na početku svoje veze želeli potpuno različite stvari:

- Nismo baš bili posvećeni tome od prvog dana. On jeste jer je upravo prošao dug celibat i postavio svoje namere. Ja sam tek izašla iz veze i mislila sam da ne mogu više ovo da radim. Moram da plivam u drugačijem jezeru, a imala sam i mnogo posla koji sam morala da obavim.

Kejti je otkrila da nakon posete jednom odmaralištu Orlando Blum više nije hteo da se igra mačke i miša.

- I ja sam bila u fazonu: "Ovo je dosadno. Nastavljam dalje. Toliko sam se bila navikla na ovo potiskivanje. Igrala sam igrice - dodala je Kejti.

Godina koju su proveli odvojeni bila je "veoma teška", ali je to na kraju pomoglo da Kejti donese odluku da se pridruži tom odmaralištu. To ih je zbližilo i pomoglo im da "govore istim jezikom".

- Bila bih mrtva bez toga. Ne bih bila na ovoj planeti bez tog procesa i meditacije. Buka je postala previše glasna. To mi je pomoglo da povežem šta mislim o sebi i pomoglo mi je da povežem svoje srce i glavu - rekla je Kejti.

Pevačica je otkrila i da mu je pokazala najgoru sebe i da on nije preplašen.

- Pokazala sam mu najgoru sebe. Bila sam u fazonu: "Evo sledećeg testa, sad ću da ti pokažem najluđu kučku koju si ikada video" i on mi odgovorio: "Nisam se potreso". Ja sam njemu rekla da je "on otac mog deteta i da ako se zbog ovog nisi potreso, idemo daleko" - otkrila je Kejti.

Autor: redportal.rs