Bio sam gladan, pa kao, hajde da rendam sir po publici, rekao sam nekome da kupi kore, jaja

Reper Dragomir Despić Desingerica danima je tema javnosti zbog ponašanja na svojim nastupima. Ono zbog čega se mnogi zgražavaju jeste situacija na jednom od nastupa, kada je devojci iz publike pljunuo u usta sa scene. Njegov komentar na to bi mogao ponovo sve da šokira. 👇

- Ministarstvo je verovatno mislilo da nastupam pred decom, možda su posle bili upućeniji. Deca imaju roditelje, decu treba da paze roditelji. Ako se mojoj ćerki bude sviđalo da joj neko pljuje u usta tako, kao što sam ja toj nekoj devojci na nastupu, neka joj pljuje, bajo, a na meni je da l' sam ja to njoj objasnio i kakve ona ima stavove kroz život i ostalo. Ako se njoj sviđa, neka ide, kako možeš ti nešto da zabraniš? Ako je punoletna, ako - pita se Designerica i dodaje:

- Mene kad bukiraju za nastup, znaju kakav nastup dobijaju! U septembru sam bukiran za celu godinu! Radim stvari kako meni dođe. Bio sam gladan, pa kao, hajde da rendam sir po publici, rekao sam nekome da kupi kore, jaja... Ja nemam blage veze šta ja radim! Idem i nastupam... Nemam pojma - istakao je Desingerica, kako piše Blic, prenosi 24sedam.rs.

Podsetimo, Desingericu su mnogi pevači osudili zbog ponašanja na nastupima, ali je bilo i onih koji su ga branili, poput Stoje Novaković.

Autor: 24sedam.rs / Redportal.rs