Potraga za trojicom napadača je u toku.

Pekara na uglu ulica Maršala Birjuzova i Carice Milice poznato je mesto okupljanja tinejdžera, a upravo na ćošku ove pekare, kod izloga, mnogi od njih sede i provode vreme posle škole i tokom raspusta. 👇

Sada je na tom mestu staklo razbijeno i postavljen natpis Ne prilazi. To je mesto na kome je dečak J. G. (17) povređen, pošto je napadnut i odgurnut kroz izlog.

Očevidac je opisao jezivi trenutak kada je tinejdžer uleteo kroz prozor. Pekara je u suterenu i svakako je doživeo i udarac od pada, ali najgora stvar bilo je staklo koje mu se zabilo u telo.

- Videla sam grupu dece koja se svađaju i videla sam tog dečka koji je uleteo u pekaru. Nije mi bilo jasno da li ga je neko odgurnuo ili ga je udario nogom. Proleteo je celim telom kroz izlog i kada je pao krenuo je da vadi staklo iz tela, ali onda je počeo da beži. Deca su komentarisala da je to bio sukob dve grupe vršnjaka, a neki su spominjali i da su ga prethodno jurili nožem, ali to nismo videli - ispričala nam je jedna žena koja se našla na mestu incidenta, kako piše Informer, prenosi Pink.rs.

Povređeni dečak je, kako saznajemo, još na lečenju u Tiršovoj. Ima posekotine po licu, stomaku i rukama.

Potraga za trojicom napadača je u toku.

U pekari kažu da nisu juče smeli da zamene staklo, ali da će to uskoro učiniti.

- Zalepili smo upozorenje, jer su mnogi znatiželjni - ispričali su nam u pekari.

Autor: Pink.rs