Osporio i fotografiju na kojoj navodno pozira sa pečenim psom u Koreji 🤔📷

Nezavisni kandidat za predsednika Sjedinjenih Država Robert F. Kenedi Mlađi odgovorio je na optužbe lista Veniti Fer da je seksualno uznemiravao dadilju.

Kenedi je na ove optužbe rekao:

Ima puno skeleta u mom ormanu.

Kenedi je osporio da je na fotografiji koja se pojavila pozirao sa pečenim mesom psa, već je naveo da je u pitanju bila koza. On je na svom nalogu na društvenoj mreži X objavio ovu fotografiju i napisao:

Hej, Veniti Fer, znate da kada vaši veterinarski eksperti kozu nazovu psom, a vaši forenzički eksperti kažu da je fotografija nastala u Patagoniji zapravo nastala u Koreji, vi se pridružujete tabloidima supermarketa. Nastavite da govorite Americi da je je gore dole ako želite. Ja ću nastaviti da govorim o činjenici da radničke porodice ne mogu priuštiti kuću ili namirnice, jer su naša poslednja dva predsednika otišla u dug od 14 triliona dolara koji plaćaju vredni Amerikanci.

U članku Veniti Fera, kako prenosi Rojters, citirana je izjava Elizi Koni o tome da ju je Kenedi uznemiravao u kuhinji porodične kuće, dok je 1998. godine bila angažovanja kao dadilja od strane njega i njegove tadašnje supruge Meri Ričardson.

IZVOR: YT / @RobertKennedyJr

Autor: redportal.rs