Odeon se otvara i na londonskom Vestminsteru?

Sinoć je održana premijera predstave Lu u novom beogradskom teatru Odeon, a tu priliku nisu propustile visoke zvanice iz kulture. Sa velikim brojem poznatih, teatar je ostavio veliki utisak svima koji su ga posetili.

Osnivač ovog pozorišta i vlasnik Pink media grupe Željko Mitrović izjavio je da su mu nakon predstave stigle poslovne ponude iz čitavog sveta.

View this post on Instagram

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

IZVOR: IG / zeljkomitrovic

- Rekao sam vam da sam napravio čudo od Odeona, priznanja stizu iz celog sveta a ja sam lično dobio ponude u milionskim iznosima, za transfer pozorišne tehnologije i ponudu za partnerstvo za izgradnju novog pozorišta u londonskom Venstmisteru , jednu sam i prihvatio sinoc, ali juce dobih i od čuvene “Tate gallery” ponudu da izložim svoje slike i skulpture u Londonu! Ne znam sta se ovo dešava, mozda sanjam, ali ipak ne sanjam, sve se vidi na ovoj video objavi! - napisao je Žeks u svojoj objavi na Instagramu.

Ako o uspehu ovog projekta možemo da zaključimo iz ovacija publike nakon predstave, uspešnost čitavog projekta je više nego očigledna. 👏

Autor: redportal.rs