MI NISMO VODITELJI, VEĆ NOVINARI I ZNAMO NAJVEĆE TAJNE POZNATIH! Na RED TV startuje nova emisija RedAkcija čiji će domaćini biti ONI!

U ponedeljak, 9. septembra, zvanično startuje nova programska šema RED televizije koja će, pored starih, proverenih TV formata, biti obogaćena novim emisijama o kojima će brujati domaća javnost. Jedna od njih jeste i emisija simboličnog naziva RedAkcija!

Nova emisija na RED TV, koja s emitovanjem počinje već u ponedeljak, u startu će se izdvojiti od ostalih, budući da je neće voditi, kao što je praksa, TV voditelji, već će domaćini biti profesionalni novinari s dugogodišnjim iskustvom u oblasti šoubiznisa i rijalitija - njih šestoro, koji će se smenjivati tokom radne nedelje.

Foto: Red TV/Jelena Simonović

RedAkciju će voditi Milica Krasić, urednica rubrike zabava na portalu Pink.rs, Nikola Žugić, autor i voditelj emisije Intimna pitanja i novinar na portalu Pink.rs, novinar Goran Todorović, novinarka Sanja Arsić, novinar Jovan Ilić, poznatiji kao Joca novinar, autor Rijaliti rešetanja i Srđan Zelembaba Zele, novinar.

Foto: Red TV/Dejan Milićević

Njih šestoro će u RedAkciji, novoj emisiji zabavnog karaktera, pratiti sva dešavanja iz rijalitija Elita 8, koja 7. septembra počinje sa emitovanjem na Pinku, ali i dešavanja iz rijalitija Farma, koji se vraća na Narodnu TV i s emitovanjem kreće krajem septembra. Novinari RedAkcije analiziraće i komentarisati, takođe, sve udarne događaje i ličnosti iz sveta šoubiznisa zajedno sa aktuelnim i intrigantnim gostom u studiju, a gledaoce očekuju i brojni zanimljivi sadržaji - prilozi, intervjui, izveštaji sa udarnih gradskih događaja, crvenog tepiha...

RedAkcija kreće sa emitovanjem u ponedeljak, 9. septembra na RED TV, a prvu emisiju vodiće Milica Krasić, Joca novinar i Srđan Zelembaba Zele. Njihov ekskluzivni gost biće novinar i rijaliti zvezda Marko Đedović, a udarna tema prve emisije biće spektakularni početak osme sezone rijalitija Elita.

Foto: Red TV/Jelena Simonović

Autor: Redportal.rs