Uživanje u filmskim hitovima po super ceni samo u utorak 6. avgusta - važi za sve CineStar bioskope u Srbiji!

Za sve ljubitelje filmova u utorak 6. avgusta ulaznice za bioskop biće dostupne po ceni od samo 250 dinara u CineStar bioskopima u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Zrenjanin, Pančevo). Ova najbolja ponuda oduševiće sve filmske entuzijaste koji je sada već željno očekuju svakog leta.

U utorak 6. avgusta 2024. vraća se fantastična prilika za bioskop koja će omogućiti uživanje u najnovijim filmskim hitovima po niskim cenama ulaznica. Gledaoci će moći da se rashlade i opuste uz omiljene kokice, naćose i film po izboru. Akcija važi na svim CineStar lokacijama u Srbiji, za sve regular projekcije, kao i za 2D i 3D filmove. Odlična je vest da se ne naplaćuju dodaci za 3D, Love box, VIP sedišta, VIP Relax sedišta, Royal Beds, dužinu filma, eXtreme dvoranu. Filmski hitovi po povoljnijim cenama moći će da se pogledaju i u 4DX dvoranama (Beograd i Novi Sad), ali se na sniženu cenu ulaznice plaća obavezni premium format dodatak.

Dan za 250 RSD! idealna je prilika za solo izlazak ili sa društvom ili porodicom, uz širok spektar filmova - od najnovijih blokbaster hitova i akcionih avantura, preko romantičnih trenutaka i komedija koje će nasmejati do suza, pa sve do animiranih naslova za celu porodicu.

Od producenata uspešnih franšiza Jurassic, Bourne i Indiana Jones na repertoaru je novo poglavlje filmskog hita iz 1996 – Tornado 2. U filmu glume nominovana za Zlatni globus Dejzi Edgar-Džons i Glen Paul, koji predvode novu generaciju lovaca na oluje.

Foto: CineStar Cinemas Srbija/CineStar

Foto: CineStar Cinemas Srbija/CineStar

Najmlađe će sigurno oduševiti animirani hit Nerazdvojni, zabavna avantura dva nerazdvojna prijatelja, a za sve ljubitelje miniona, tu je film Grozan Ja 4 animirani hit film koji donosi novo poglavlje kada Gru i Lusi i njihove devojčice dobijaju novog člana porodice, Grua mlađeg.

Foto: CineStar Cinemas Srbija/CineStar

Foto: CineStar Cinemas Srbija/CineStar

Foto: CineStar Cinemas Srbija/CineStar

Foto: CineStar Cinemas Srbija/CineStar

Grof Monte Kristo je spektakularna visokobudžetna avantura nastala prema istoimenom romanu Aleksandra Dime, koji je u filmskoj industriji jedan od najomiljenijih klasika koja će odvesti publiku na jedno posebno filmsko putovanje.

Foto: CineStar Cinemas Srbija/CIneStar

Foto: CineStar Cinemas Srbija/CIneStar

San o venčanju na idiličnoj destinaciji pretvara se u noćnu moru u filmu Nešto je u moru kada se pet prijateljica prisilno suoče sa strahovima na otvorenom moru.

Za sve ljubitelje post-apokaliptičnih priča tu je spinoff franšize Tiho Mesto: Dan prvi u kom gledamo oskarovku Lupitu Njongo u glavnoj ulozi. Ističe se i film Ezra, predivna priča o odnosu oca i sina sa Robert De Nirom i Bobijem Kanavaleom, a na programu su i Loši momci, Odvedi me na mesec i još mnogo dobrih filmova koji će moći da se pogledaju 6. avgusta.

Foto: CineStar Cinemas Srbija/CineStar

Foto: CineStar Cinemas Srbija/CineStar

Celokupan program za 6. avgust dostupan je na linku. Ulaznice se mogu nabaviti onlajn na sajtu cinestarcinemas.rs i na blagajnama CineStar bioskopa u Beogradu (Ada Mall), Novom Sadu (Big), Zrenjaninu (Big) i Pančevu (Big).

Autor: Redportal.rs