Publika će se pridružiti lovcima na tornado uz još više akcije 🤩

Uz slogan Ovog leta zaboravi na strah! 16. jula biće priređena pretpermijera blokbastera Tornado 2 sa početkom u 19.00 časova u CineStar bioskopima u Srbiji (Beograd: Ada Mall, Novi Sad: Big, Zrenjanin: Big, Pančevo: Big), u okviru CineFan događaja.🎬

Publika će se pridružiti lovcima na tornado uz još više akcije, drame i uzbuđenja, i to u 4DX formatu. Najsrećnije posetioce očekuju i pokloni. Ulaznice za ovu pretpremijeru mogu se nabaviti na blagajni bioskopa i onlajn na sajtu cinestarcinemas.rs.🔍

Foto: CineStar Cinemas Srbija / Blitz Film Srbija

Od producenata uspešnih franšiza iz doba Jure, Borna i Indijane Džonsa dolazi novo poglavlje blokbastera iz 1996. godine. U filmu glume Dejzi Edgar-Džons (nominovana za Zlatni globus) i Glen Pauel, koji predvode novu generaciju lovaca na oluje.

Foto: CineStar Cinemas Srbija / Blitz Film Srbija

U ovoj akcionoj avanturi, u distribuciji Blitz Filma, Edgar-Džons igra Kejt Kuper, bivšeg lovca na oluje koju je proganjao razorni susret sa tornadom tokom studija, a sada proučava oluje sa sigurnog ekrana u Njujorku. Njen prijatelj Havi (Entoni Ramos) je izvuče na otvoreno da testira revolucionarni novi sistem za praćenje. Tamo im se putevi ukrštaju sa Tajlerom Ovensom (Pauel), šarmantnom i bezobzirnom superzvezdom društvenih mreža, koji uživa da objavljuje avanture u lovu na oluju sa svojom ekipom, uz moto što opasnije, to bolje. Kako se sezona oluja intenzivira, oslobađaju se nikada ranije viđeni, zastrašujući fenomeni, a Kejt, Tajler i njihovi takmičarski timovi se nalaze u životnoj borbi na putevima višestrukih olujnih sistema koji se spajaju iznad centralne Oklahome.

Tornado 2 ima zakazano prikazivanje i na italijanskom Filmskom festivalu u Taormini u julu ove godine, a od 17. jula film se prikazuje u bioskopima širom sveta.

Autor: redportal.rs