Od danas u galeriji Monolog i galeriji Štab možete pogledati audio-vizuelnu izložbu pod nazivom Futurospektiva ☝️☝️

Od danas u galeriji Monolog i galeriji Štab možete pogledati audio-vizuelnu izložbu pod nazivom Futurospektiva.

Na zidovima galerije Štab koja se nalazi u beogradskom tržnom centru Galerija postavljen je i rad predsednika Privredne komore Srbije Marka Čadeža.

Njegovi video-klipovi su nesvakidašnji, i sada su sa društvenih mreža prešli na zidove galeerija, a kako je naveo na svom Instagram nalogu njegov rad "inspirisan je sopstvenim frustracijama i poremećajima".

- Pre svega sam zaista zahvalan galeristima i galeriji Štab i galeriji Monolog što su napravili ovu izložbu i što su pustili malo i neke glasove koji se do sada nisu čuli. Glasove ne mladih, ne perspektivnih, ne umetnika poput mene, među zaista fantastične ljude, fantastične vizuelne umetnike. Da pokažemo da i mi nekad umemo da se zaustavimo, da sagledamo neke momente iz nekoliko dimenzija i da to svako od nas može. To nije stvar da li ste umetnik ili niste, već način na koji uspevate da kreirate svoju stvarnost. Da je vidite iz mnogo uglova, od onoga što je samo fizički doživljaj do onoga kako je taj doživljaj generisan iz vaše prošlosti, iz vaše konvecionalnosti, iz vašeg detinjstva, iz vaših emotivnih stanja koji proživljavaju taj doživljaj i to je ono što mi je drago, da imam priliku da zaista pokažem i tu neku svoju konfuziju u ovom velikom prostoru - rekao je Marko.

View this post on Instagram

A post shared by Cadez Marko (@instanomadmarko)

IZVOR: IG / @instanomadmarko

Autor: redportal.rs