Saznajte Å”ta na tu temu kažu astrolozi šŸŒ‘

Astrolozi se vekovima trude da prodru u tajnu ljudske sudbine. Oni su dali detaljna tumačenja i o tome kako se nosimo sa životnim okolnostima, i koliko i na koji način nas prati sreća kroz život. Da li čekamo da nas zadesi sreća ili je sami kreiramo i jednostavno biramo da budemo srećni?

OVAN ā™ˆ

Ljudi rođeni u znaku Ovna predodređeni su da osvoje svaku bitku. Oni su pametni, motivisani i i čine sve da njihova sreća bude viÅ”e odraz njihove snažne ličnosti, nego da ih sreća tek tako zadesi.

BIK ā™‰

Njih stalno čeka poneko iznenađenje iza ugla. Mogu da imaju osećaj da ih stalno prati nesreća, ali kako uspevaju da pobede brojne poteÅ”koće, to je donekle i dokaz da im je dovoljna njihova snalažljivost i pamet da pobede sve životne izazove.

BLIZANCI ā™Š

Blizanci se ne smatraju znakom koji je rođen pod srećnom zvezdom. Njihov život je ispunjen beskrajnim izazovima i preprekama i zbog toga je sreća za njih osećaj za kojim čeznu. Nihova želja i strast prema znanju vode ih do mesta gde bi ih i sama sreća odvela.

RAK ā™‹

I Rakove kao uostalom i sve među nama, prate brojni izazovi, ali Rakovi jesu rođeni pod srećnom zvezdom. Imaju urođen osećaj životnog smera i vrednosti, Å”to ih zajedno sa srećom vodi do cilja.

LAV ā™Œ

Lavovi su veoma mudri i odlučni pa ne moraju da se brinu da li ih prati sreća ili ne. Oni imaju snage i odlučnosti da oblikuju svoj život, konstantno.

DEVICA ā™

Device neretko muči osećaj da je život manje poÅ”ten prema njima nego prema drugima. Istovremeno, one važe za najsnažniji znak u Zodijaku. Služe drugima kao primer kako pobediti izazove, od njih ostali uče i srećni su zbog te Å”anse.

VAGA ā™Ž

Vage su večni optimisti, i život im se često odvija baÅ” kako žele. Ako se pitate kako najčeŔće uspevaju da se izbave iz problema, sve to ima veze sa njihovom percepcijom. Zbog Venere koja vlada ovim znakom, oni uvek misle da je čaÅ”a napola puna, i smatraju da i te kako imaju sreće u životu.

Å KORPIJA ā™

Ovaj znak ima naviku da stalno primećuje negativne stvari, a istina je da im je sreća stalno za petama. Kada ulože čak i malo truda u ono Å”to žele, to i ostvare.

STRELAC ā™

I Strelac spada u miljenike zvezda zbog valdajuće planeta Jupitera, planete sreće. To ne znači da neće biti izazovnih trenutaka, ali im u najvećem broju slučajeva nije teÅ”ko da nađu reÅ”enje.

JARAC ā™‘

Smatraju se liderom u Zodijaku, prvi se suočavaju sa preprekama i teÅ”koćama, a zatim ih uklanjaju za druge, i to čine sa lakoćom. Sve dok su mentalno i emocionalno uključeni u sve Å”to rade, imaćete dovoljno sreće da dođu do svog cilja.

VODOLIJA ā™’

Sreća nije naročito naklonjena Vodolijama, ali ih to ne obeshrabruje da nastave dalje, posmatraju stvari iz lepÅ”eg ugla i na kraju ostvare svoje namere.

RIBE ā™“

Neptun vlada Ribama, ali uticaj na njih ima i Jupiter pa spadaju u znake rođenne pod srećnom zvezdom. Prate ih zapravo dve planete koje im olakÅ”avaju životni put.

Autor: zena.blic.rs