Mogući raskidi

Prema astrolozima, parovi horoskopa koji slede u nastavku osuđeni su na neuspeh. Vezama u kojima već postoje prekidi i problemi sledi kraj. A ako se u funkcionalnim odnosima pojave određene neprijatne situacije, razdvajanje može da se izbegne. Ako ste na crnoj listi horoskopa, zvezde vas savetuju da ovo shvatite kao priliku za rast, prenosi magazin.novosti.rs.

OVAN I VAGA. Ovaj par čekaju intenzivni sukobi i nesporazumi. Oba partnera će biti pod pritiskom, što će dovesti do čestih svađa. Kada Ovan ima prednost u karijeri, Vagi treba više romantike. Kada Ovan ima odličan ljubavni period, što će se desiti u avgustu, interesovanja Vaga će biti drugačija. Ovan, poznat po svojoj impulsivnoj i strastvenoj prirodi, osetiće potrebu za akcijom i avanturom. Vaga, s druge strane, žudi za harmonijom i ravnotežom. Do sukoba će doći kada Ovan bude brzo donosio odluke bez konsultovanja sa svojim partnerom, zbog čega će se Vaga osećati zanemareno i potcenjeno. Do jeseni će neko od ova dva znaka odlučiti da krene svojim putem kako bi pronašao svoj unutrašnji mir.

BLIZANCI I DEVICA. Ovaj par ima veoma interesantan uticaj planete Merkur, jer je vladar oba znaka. Ipak, ovo može da bude izuzetno nepovoljno. Ovog leta Merkur će biti retrogradan između 4. i 28. avgusta, što je ključni period za vezu Blizanaca i Device. Zvezde će ih testirati kroz njihove lične razlike. Blizanci, avanturistički raspoloženi i otvoreni za nova iskustva, osećaće se ograničeno zbog analitičke i kritičke prirode Device. Komunikacija, iako će u početku biti jaka, pretvoriće se u napetost i frustraciju. Devica će postati sve kritičnija prema nepredvidivom ponašanju Blizanaca.

LAV I ŠKORPIJA. Odnos Lava i Škorpije biće obeležen borbom za moć i ljubomorom. Lav će, sa svojom potrebom za divljenjem, često dolaziti u sukob sa Škorpijom koja je intenzivna i posesivna. Ovog leta Lav će nastojati da bude u centru pažnje, što će pobuditi nesigurnost Škorpije. On će zauzvrat pokušati da kontroliše i manipuliše kako bi održao uticaj na partnera. Ova dinamika će stvoriti napetost, a strast u njihovoj vezi pretvoriće se u ljutnju.

Autor: magazin.novosti.rs